Ocistenu a pokrajanu zeleninu trochu na tuku poprazime. Pridame pokrajanu cibulu, opat poprazime, vlozime maso a po oboch stranach opecieme. Podlejeme vyvarom z masa alebo horucou vodou a dusime do makka. Stavu poprasime mukou, podlejeme vyvarom z masa alebo vodou a povarime. Pretrieme do toho zeleninu. Maso mozeme podavat rozkrajane na diely alebo v celku. Ako prilohy su vhodne zemiaky, cestoviny, ryza, knedle.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 18. februára 2017
Hovädzie dusené na zelenine
500 g zadneho hovadzieho masa, 80 g tuku, 1 cibula, 100 g korenovej zeleniny, mlete cierne korenie, sol, trosku hladkej muky
Ocistenu a pokrajanu zeleninu trochu na tuku poprazime. Pridame pokrajanu cibulu, opat poprazime, vlozime maso a po oboch stranach opecieme. Podlejeme vyvarom z masa alebo horucou vodou a dusime do makka. Stavu poprasime mukou, podlejeme vyvarom z masa alebo vodou a povarime. Pretrieme do toho zeleninu. Maso mozeme podavat rozkrajane na diely alebo v celku. Ako prilohy su vhodne zemiaky, cestoviny, ryza, knedle.
Ocistenu a pokrajanu zeleninu trochu na tuku poprazime. Pridame pokrajanu cibulu, opat poprazime, vlozime maso a po oboch stranach opecieme. Podlejeme vyvarom z masa alebo horucou vodou a dusime do makka. Stavu poprasime mukou, podlejeme vyvarom z masa alebo vodou a povarime. Pretrieme do toho zeleninu. Maso mozeme podavat rozkrajane na diely alebo v celku. Ako prilohy su vhodne zemiaky, cestoviny, ryza, knedle.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára