Vykostenu rostenku umyjeme, nakrajame na rezne, naklepeme, osolime, okorenime mletym ciernym korenim a obalime v muke. Na rajnici rozpalime olej a rezne v nom po oboch stranach prudko opecieme. Olej prelejeme do druhej rajnice, pridame nadrobno posekanu cibulu a nechame spenit. Dalej primiesame papriku, zalejeme vyvarom alebo horucou vodou, nechame zovriet a vlozime opecene rezne. Potom pridame ocistene, umyte a pokrajane huby, olupane a zbavene jadier paradajky, ocistene a na rezance pokrajane papriky a vsetko spolu dusime, az maso zmakne. Udusene rezne vyberieme, stavu prelisujeme a nalejeme na rezne.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 18. februára 2017
Debrecínska roštenka
400 g hovadzej rostenky, sol, mlete cierne korenie, muka, olej, 40 g cibule, 1 lyzica papriky, 100 g cerstvych hub, 2 zrele paradajky, 1 feferonka
Vykostenu rostenku umyjeme, nakrajame na rezne, naklepeme, osolime, okorenime mletym ciernym korenim a obalime v muke. Na rajnici rozpalime olej a rezne v nom po oboch stranach prudko opecieme. Olej prelejeme do druhej rajnice, pridame nadrobno posekanu cibulu a nechame spenit. Dalej primiesame papriku, zalejeme vyvarom alebo horucou vodou, nechame zovriet a vlozime opecene rezne. Potom pridame ocistene, umyte a pokrajane huby, olupane a zbavene jadier paradajky, ocistene a na rezance pokrajane papriky a vsetko spolu dusime, az maso zmakne. Udusene rezne vyberieme, stavu prelisujeme a nalejeme na rezne.
Vykostenu rostenku umyjeme, nakrajame na rezne, naklepeme, osolime, okorenime mletym ciernym korenim a obalime v muke. Na rajnici rozpalime olej a rezne v nom po oboch stranach prudko opecieme. Olej prelejeme do druhej rajnice, pridame nadrobno posekanu cibulu a nechame spenit. Dalej primiesame papriku, zalejeme vyvarom alebo horucou vodou, nechame zovriet a vlozime opecene rezne. Potom pridame ocistene, umyte a pokrajane huby, olupane a zbavene jadier paradajky, ocistene a na rezance pokrajane papriky a vsetko spolu dusime, az maso zmakne. Udusene rezne vyberieme, stavu prelisujeme a nalejeme na rezne.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára