sobota 18. februára 2017

Hovädzie hašé s brokolicou

4 lyzice oleja, olupana a nasekana cibula, 300 g zomleteho hovadzieho masa, 450 g varenych zemiakov, 200 g varenych ruziciek brokolice, 60 g rozmrazeneho hrasku, mlete cierne korenie, 1 lyzica worcesterskej omacky, rajciny a jarna cibula na ozdobenie
Vo velkej teflonovej panvici rozpalime olej a na strednom ohni za staleho miesania oprazime cibulu. Pridame zemiaky a opekame 10 minut. Potom pridame brokolicu, hrasok, hovadzie maso, trochu korenia a worcestersku omacku. Zakryjeme a za obcasneho miesania dusime 10 minut. Drevenou obracackou na ryby zmes primackneme na dno panvice a na prudkom ohni pecieme 5 minut, az je spodna strana hase chrumkava a hneda. Hotove jedlo prelozime na tanier a rozkrajame na dielce. Pred podavanim ozdobime platky rajcinami a jarnou cibulou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára