1/2 masla rozotrieme s vykostenymi sardelami a natrieme tym vareny jazyk. Druhu polovicu masla rozpalime, pridame jemno nadrobno nakrajanu cibulu, podusime a jazyk na nu vlozime. Podlejeme trochou polievky a skor pecieme, nez dusime, docervena. Povrch posypeme stuhankou a zapecieme.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 18. februára 2017
Hovädzí jazyk pečený so sardelovým maslom
1 jazyk, 1 cibulu, 10 dkg masla alebo tuku, 5 dkg slaniny, 6 sardeli, citronova stava, struhanka podla potreby
1/2 masla rozotrieme s vykostenymi sardelami a natrieme tym vareny jazyk. Druhu polovicu masla rozpalime, pridame jemno nadrobno nakrajanu cibulu, podusime a jazyk na nu vlozime. Podlejeme trochou polievky a skor pecieme, nez dusime, docervena. Povrch posypeme stuhankou a zapecieme.
1/2 masla rozotrieme s vykostenymi sardelami a natrieme tym vareny jazyk. Druhu polovicu masla rozpalime, pridame jemno nadrobno nakrajanu cibulu, podusime a jazyk na nu vlozime. Podlejeme trochou polievky a skor pecieme, nez dusime, docervena. Povrch posypeme stuhankou a zapecieme.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára