Bazanta ocistime, umyjeme, osolime, okorenime mletym ciernym korenim, prespikujeme pruzkami slaniny a dovnutra bazanta vlozime bylinkove maslo. Potom ho zasijeme a obalime zvyskom udenej slaniny pokrajanej na tenke platky. Takto pripraveneho bazanta napichujeme na razen a grilujeme. Pocas grilovania podla potreby potierame bylinkovym maslom.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 18. februára 2017
Grilovaný bažant
bazant, sol, mlete cierne korenie, 100 g udenej slaniny, lyzica bylinkoveho masla
Bazanta ocistime, umyjeme, osolime, okorenime mletym ciernym korenim, prespikujeme pruzkami slaniny a dovnutra bazanta vlozime bylinkove maslo. Potom ho zasijeme a obalime zvyskom udenej slaniny pokrajanej na tenke platky. Takto pripraveneho bazanta napichujeme na razen a grilujeme. Pocas grilovania podla potreby potierame bylinkovym maslom.
Bazanta ocistime, umyjeme, osolime, okorenime mletym ciernym korenim, prespikujeme pruzkami slaniny a dovnutra bazanta vlozime bylinkove maslo. Potom ho zasijeme a obalime zvyskom udenej slaniny pokrajanej na tenke platky. Takto pripraveneho bazanta napichujeme na razen a grilujeme. Pocas grilovania podla potreby potierame bylinkovym maslom.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára