Bryndzu zmiesame s maslom, paprikou, kyslym mliekom, prilejeme vodu z uvarenych zemiakov, posolime a povarime. Pridame osobitne uvarene rezance, posekany kopor a tlcenu rascu.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
streda 15. februára 2017
Bryndzová polievka s kôprom
vyvar zo zemiakov, 100 g bryndze, 20 g masla, 2 dl kysleho mlieka, 60 g rezancov, rasca, mleta cervena sladka paprika, kopor, sol
Bryndzu zmiesame s maslom, paprikou, kyslym mliekom, prilejeme vodu z uvarenych zemiakov, posolime a povarime. Pridame osobitne uvarene rezance, posekany kopor a tlcenu rascu.
Bryndzu zmiesame s maslom, paprikou, kyslym mliekom, prilejeme vodu z uvarenych zemiakov, posolime a povarime. Pridame osobitne uvarene rezance, posekany kopor a tlcenu rascu.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára