Cibulu pokrajanu nadrobno spenime na masle. Pridame cervenu sladku papriku a zalejeme litrom vody, posolime, pridame ocistene zemiaky pokrajane na kocky a uvarime ich domakka. Pred dovarenim pridame bryndzu rozhabarkovanu v mlieku a hladku muku a spolu este 5 minut povarime. Pred podanim na stol pridame posekany kopor.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
streda 15. februára 2017
Zemiaková polievka s bryndzou
300 g zemiakov, 50 g masla, cibula, 1 dl mlieka, 200 g bryndze, kopor, mleta cervena sladka paprika, lyzica hladkej muky
Cibulu pokrajanu nadrobno spenime na masle. Pridame cervenu sladku papriku a zalejeme litrom vody, posolime, pridame ocistene zemiaky pokrajane na kocky a uvarime ich domakka. Pred dovarenim pridame bryndzu rozhabarkovanu v mlieku a hladku muku a spolu este 5 minut povarime. Pred podanim na stol pridame posekany kopor.
Cibulu pokrajanu nadrobno spenime na masle. Pridame cervenu sladku papriku a zalejeme litrom vody, posolime, pridame ocistene zemiaky pokrajane na kocky a uvarime ich domakka. Pred dovarenim pridame bryndzu rozhabarkovanu v mlieku a hladku muku a spolu este 5 minut povarime. Pred podanim na stol pridame posekany kopor.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára