Bravcove stehno umyjeme a pokrajame na ako prst hrube platky. Zamiesame so solou, korenim, obalime v muke. Na panvici zohrejeme olej a platky maso opecieme dozlatista. Prelozime do vacsej panvice. Vo vypeku osmazime cibulu, pridame mletu papriku, korenie, rascu, pokrajane paradajky a zelene papriky. Zalejeme asi 0,5 l vody a prelozime do panvice k masu. Ked maso zacne maknut, pridame na kocky pokrajane zemiaky. Medzitym osmazime na kocky pokrajanu slaninu, pridame na kolieska pokrajanu debrecinsku klobasu, podlejeme vodou a dusime, kym zemiaky nezmaknu.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
štvrtok 16. februára 2017
Bravčové stehno na debrecínsky spôsob
800 g bravcoveho stehna, olej, 80 g udenej slaniny, 150 g debrecinskej klobasy, 2 cibule, 2 struciky cesnaku, mlete cierne korenie, sol, rasca, mleta sladka paprika, 1 zelena paprika, 2 rajciny, 850 g zemiakov, 20 g polohrubej muky, sol
Bravcove stehno umyjeme a pokrajame na ako prst hrube platky. Zamiesame so solou, korenim, obalime v muke. Na panvici zohrejeme olej a platky maso opecieme dozlatista. Prelozime do vacsej panvice. Vo vypeku osmazime cibulu, pridame mletu papriku, korenie, rascu, pokrajane paradajky a zelene papriky. Zalejeme asi 0,5 l vody a prelozime do panvice k masu. Ked maso zacne maknut, pridame na kocky pokrajane zemiaky. Medzitym osmazime na kocky pokrajanu slaninu, pridame na kolieska pokrajanu debrecinsku klobasu, podlejeme vodou a dusime, kym zemiaky nezmaknu.
Bravcove stehno umyjeme a pokrajame na ako prst hrube platky. Zamiesame so solou, korenim, obalime v muke. Na panvici zohrejeme olej a platky maso opecieme dozlatista. Prelozime do vacsej panvice. Vo vypeku osmazime cibulu, pridame mletu papriku, korenie, rascu, pokrajane paradajky a zelene papriky. Zalejeme asi 0,5 l vody a prelozime do panvice k masu. Ked maso zacne maknut, pridame na kocky pokrajane zemiaky. Medzitym osmazime na kocky pokrajanu slaninu, pridame na kolieska pokrajanu debrecinsku klobasu, podlejeme vodou a dusime, kym zemiaky nezmaknu.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára