Maso pokrajame na male kocky. Takisto cibulu, slaninu a sampinony. Na oleji podusime cibulu dosklovita. Pridame slaninu a smazime ju dozlatista. Pridame maso, podlejeme vodou a dusime domakka. Nakoniec pridame hrasok, sampinony, korenie, sol. Este chvilu podusime. Zemiakove placky vysmazime na oleji a plnime ich sote. Podavame oblozene zeleninou.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
štvrtok 16. februára 2017
Soté v zemiakovej placke
4 ks zemiakovych placiek, 600 g bravcoveho masa zo stehna, 1 cibula, 150 g nakladaneho hrasku v slanom naleve, 150 g sampinonov, 150 g udenej slaniny, sol, mlete cierne korenie, olej
Maso pokrajame na male kocky. Takisto cibulu, slaninu a sampinony. Na oleji podusime cibulu dosklovita. Pridame slaninu a smazime ju dozlatista. Pridame maso, podlejeme vodou a dusime domakka. Nakoniec pridame hrasok, sampinony, korenie, sol. Este chvilu podusime. Zemiakove placky vysmazime na oleji a plnime ich sote. Podavame oblozene zeleninou.
Maso pokrajame na male kocky. Takisto cibulu, slaninu a sampinony. Na oleji podusime cibulu dosklovita. Pridame slaninu a smazime ju dozlatista. Pridame maso, podlejeme vodou a dusime domakka. Nakoniec pridame hrasok, sampinony, korenie, sol. Este chvilu podusime. Zemiakove placky vysmazime na oleji a plnime ich sote. Podavame oblozene zeleninou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára