štvrtok 16. februára 2017

Bravčová panenská Lady Di

600 g bravcovej panenskej, 300 g pravej husacej pecene, 5 dl smotany na slahanie, 1 vajecny zltok, sol, mlete biele korenie, mlety muskatovy orech, olej, alobal
Bravcovu panensku odblanime. Odrezeme kusok z palca a spicky a vyslahame v mixeri so solou, mletym bielym korenim, slahackou a zltkom na masovu penu. Bravcovu panensku po dlzke rozrezeme na plat, alebo vyklepeme, posolime, pokorenime, potrieme pripravenou masovou penou, na ktoru ukladame opecenu husaciu pecen. Zrolujeme, spojime sparadlom a na oleji opecieme. Jednotlive porcie zabalime do alobalu. Tesne pred podavanim dame maso na 5-6 minut do rury zapiect. Ako prilohu odporucame zemiakove krokety, ktore upravime do tvaru mrkvy a ozdobime vetvickou petrzlenu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára