Do pekaca dame posolene kare, vsetky struciky neosupaneho cesnaku, do dvoch stvrtin masa prilejeme mlieko, okorenime, pridame postruhany muskatovy oriesok a pecieme vo vyhriatej rure 30 minut. Potom odkryjeme a dopecieme, aby sa na mlieku vytvorila hnedasta kora. Hotove maso nakrajame na platky a podavame so stavou a jemnymi zemiakovymi knedlami.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
štvrtok 16. februára 2017
Bravčové karé s cesnakom a mliekom
1 kg vykosteneho bravcoveho kare, 5 hlaviciek cesnaku, mlete cierne korenie, sol, 1 l mlieka, muskatovy oriesok
Do pekaca dame posolene kare, vsetky struciky neosupaneho cesnaku, do dvoch stvrtin masa prilejeme mlieko, okorenime, pridame postruhany muskatovy oriesok a pecieme vo vyhriatej rure 30 minut. Potom odkryjeme a dopecieme, aby sa na mlieku vytvorila hnedasta kora. Hotove maso nakrajame na platky a podavame so stavou a jemnymi zemiakovymi knedlami.
Do pekaca dame posolene kare, vsetky struciky neosupaneho cesnaku, do dvoch stvrtin masa prilejeme mlieko, okorenime, pridame postruhany muskatovy oriesok a pecieme vo vyhriatej rure 30 minut. Potom odkryjeme a dopecieme, aby sa na mlieku vytvorila hnedasta kora. Hotove maso nakrajame na platky a podavame so stavou a jemnymi zemiakovymi knedlami.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára