Umyte a na kocky pokrajane bravcove maso vlozime na panvicu s cibulou, ktoru sme zapenili na masti a ku ktorej sme pridalei pokrajanu papriku. Posolime, podlejeme vodou a dusime. Pocas dusenia pridame pokrajane rajciaky. Stavu zaprasime mukou a povarime.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
piatok 17. februára 2017
Bravčové mäso dusené na zelenej paprike
400 g bravcoveho masa, 20 g masti, 40 g cibule, zelena paprika, 2 rajciaky, 20 g muky, sol
Umyte a na kocky pokrajane bravcove maso vlozime na panvicu s cibulou, ktoru sme zapenili na masti a ku ktorej sme pridalei pokrajanu papriku. Posolime, podlejeme vodou a dusime. Pocas dusenia pridame pokrajane rajciaky. Stavu zaprasime mukou a povarime.
Umyte a na kocky pokrajane bravcove maso vlozime na panvicu s cibulou, ktoru sme zapenili na masti a ku ktorej sme pridalei pokrajanu papriku. Posolime, podlejeme vodou a dusime. Pocas dusenia pridame pokrajane rajciaky. Stavu zaprasime mukou a povarime.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára