Maso nakrajame na rezne a naklepeme, osolime, potrieme horcicou a posypeme nastruhanym syrom a struhanym chrenom. Zvinieme do zavitkov a vlozime na pokrajanu a na masti spenenu cibulku. Sprudka opecieme, podlejeme a nechame 20 minut podusit. Ked je maso makke, pridame kyslu smotanu a povarime. Pridame kari korenie a zvysok nastruhaneho chrenu.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
piatok 17. februára 2017
Bravčové závitky v chrenovej omáčke
bravcove, cibulu, cesnak, olej, chren, plnotucnu horcicu, pochutkovu kyslu smotanu, nastruhany eidam, sol, kari korenie, cierne mlete korenie
Maso nakrajame na rezne a naklepeme, osolime, potrieme horcicou a posypeme nastruhanym syrom a struhanym chrenom. Zvinieme do zavitkov a vlozime na pokrajanu a na masti spenenu cibulku. Sprudka opecieme, podlejeme a nechame 20 minut podusit. Ked je maso makke, pridame kyslu smotanu a povarime. Pridame kari korenie a zvysok nastruhaneho chrenu.
Maso nakrajame na rezne a naklepeme, osolime, potrieme horcicou a posypeme nastruhanym syrom a struhanym chrenom. Zvinieme do zavitkov a vlozime na pokrajanu a na masti spenenu cibulku. Sprudka opecieme, podlejeme a nechame 20 minut podusit. Ked je maso makke, pridame kyslu smotanu a povarime. Pridame kari korenie a zvysok nastruhaneho chrenu.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára