piatok 17. februára 2017

Srbské bravčové mäso

400 g bravcoveho masa, 20 g masti, 40 g cibule, 2 rajciaky, 2 zelene papriky, 2 dl smotany, 10 g hladkej muky, mleta cervena sladka paprika, sol
Bravcove maso rozdelime na 4 rezne, ktore naklepeme a na rozpalenej masti z oboch stran prudko opecieme. Opecene maso vyberieme, do masti dame cibulu pokrajanu nadrobno, oprazime ju, pridame cervenu sladku papriku a na rezance pokrajanu zelenu papriku. Vsetko zaprasime mukou, pridame pokrajane rajciaky, oprazene rezne a sol, trochu podlejeme horucou vodou a dusime domakka. Ked je maso makke, znovu ho vyberieme, do stavy prilejeme smotanu s rozhabarkovanou mukou, povarime a do hotovej stavy vlozime udusene rezne.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára