Pecen obalime mukou, vajcami rozslahanymi s mliekom, so solou, a s popucenym cesnakom a nakoniec struhankou. Obalenu pecen vyprazime v rozohriatom tuku z oboch stran a pokvapkame citronovou stavou.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 18. februára 2017
Vyprážaná zajačia pečeň
400 g zajacej pecene, hladka muka, 2 vajcia, 2 lyzice mlieka, sol, strucik cesnaku, struhanka, tuk na vyprazanie, citronova stava
Pecen obalime mukou, vajcami rozslahanymi s mliekom, so solou, a s popucenym cesnakom a nakoniec struhankou. Obalenu pecen vyprazime v rozohriatom tuku z oboch stran a pokvapkame citronovou stavou.
Pecen obalime mukou, vajcami rozslahanymi s mliekom, so solou, a s popucenym cesnakom a nakoniec struhankou. Obalenu pecen vyprazime v rozohriatom tuku z oboch stran a pokvapkame citronovou stavou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára