Maso zomelieme spolu s ocistenou cibulou a cesnakom, osolime, okorenime mletym ciernym korenim, potlcenymi borievkami a premiesame. Zo zmesi sformujeme bifteky, ktore opecieme v rozohriatom oleji z oboch stran. Hotove pokvapkame worcesterskou omackou a posypeme mladymi cibulkami posekanymi nadrobno.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 18. februára 2017
Mleté bifteky z králičieho mäsa
400 g vykosteneho kralicieho masa, cibula, strucik cesnaku, sol, mlete cierne korenie, 2 potlcene borievky, olej na opekanie, worcesterka omacka, 4 mlade cibulky
Maso zomelieme spolu s ocistenou cibulou a cesnakom, osolime, okorenime mletym ciernym korenim, potlcenymi borievkami a premiesame. Zo zmesi sformujeme bifteky, ktore opecieme v rozohriatom oleji z oboch stran. Hotove pokvapkame worcesterskou omackou a posypeme mladymi cibulkami posekanymi nadrobno.
Maso zomelieme spolu s ocistenou cibulou a cesnakom, osolime, okorenime mletym ciernym korenim, potlcenymi borievkami a premiesame. Zo zmesi sformujeme bifteky, ktore opecieme v rozohriatom oleji z oboch stran. Hotove pokvapkame worcesterskou omackou a posypeme mladymi cibulkami posekanymi nadrobno.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára