Ciste srncie rezne prespikujeme udenou slaninou, posolime, okorenime mletym korenim, pomucime a na rozohriatom oleji rychlo opecieme. Opecene rezne vyberieme, na olej pridame sampinony nakrajane na platky a kecup, zaprasime mukou, podlejeme vodou a dusime. Nakoniec pridame opecene rezne a dodusime.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 18. februára 2017
Srnčí rezeň na šampiňónoch
1/2 kg srncieho stehna, 50 g udenej slaniny, 10 g hladkej muky, 50 g kecupu, 50 g sampinonov, 30 g masla, 30 g sendvica, 800 g zemiakov, 200 g brusnic, 20 g oleja, 10 g mleteho cierneho korenia, sol
Ciste srncie rezne prespikujeme udenou slaninou, posolime, okorenime mletym korenim, pomucime a na rozohriatom oleji rychlo opecieme. Opecene rezne vyberieme, na olej pridame sampinony nakrajane na platky a kecup, zaprasime mukou, podlejeme vodou a dusime. Nakoniec pridame opecene rezne a dodusime.
Ciste srncie rezne prespikujeme udenou slaninou, posolime, okorenime mletym korenim, pomucime a na rozohriatom oleji rychlo opecieme. Opecene rezne vyberieme, na olej pridame sampinony nakrajane na platky a kecup, zaprasime mukou, podlejeme vodou a dusime. Nakoniec pridame opecene rezne a dodusime.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára