4 vajcia uvarime na tvrdo, ochladime v studenej vode a olupeme. Mlete maso zmiesame s vytlacenou zemlou vopred namocenou vo vode, pridame vajce, sol, korenie a trochu struhanky. Z masa urobime 5 placiek, na kazdu polozime uvarene vajce a v ruke zabalime. Dame na rozpalene maslo po oboch stranach zapiect. Potom vyberieme, stavu zaprasime mukou, trochu oprazime, podlejeme trochou vody a povarime. Stavu nalejeme na vtacky.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
štvrtok 23. februára 2017
Plnené vtáčky z mletého mäsa
250 g mleteho hovadzieho masa, 5 vajec, sol, korenie, 2 lyzice vody, zemla, struhanka, 80 g masla, 20 g hladkej muky
4 vajcia uvarime na tvrdo, ochladime v studenej vode a olupeme. Mlete maso zmiesame s vytlacenou zemlou vopred namocenou vo vode, pridame vajce, sol, korenie a trochu struhanky. Z masa urobime 5 placiek, na kazdu polozime uvarene vajce a v ruke zabalime. Dame na rozpalene maslo po oboch stranach zapiect. Potom vyberieme, stavu zaprasime mukou, trochu oprazime, podlejeme trochou vody a povarime. Stavu nalejeme na vtacky.
4 vajcia uvarime na tvrdo, ochladime v studenej vode a olupeme. Mlete maso zmiesame s vytlacenou zemlou vopred namocenou vo vode, pridame vajce, sol, korenie a trochu struhanky. Z masa urobime 5 placiek, na kazdu polozime uvarene vajce a v ruke zabalime. Dame na rozpalene maslo po oboch stranach zapiect. Potom vyberieme, stavu zaprasime mukou, trochu oprazime, podlejeme trochou vody a povarime. Stavu nalejeme na vtacky.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára