Do pomleteho masa pridame navlhcene a vytlacene zemle, pretrety cesnak, postruhanu cibulu, sol, majoranku, korenie, vajcia a struhanku. Vsetko dobre premiesame a na doske posypanej struhankou sformujeme do tvaru valceka. Pecieme v rure na vymastenom pekaci. Po upeceni vyberieme, pokrajame, stavu zaprasime mukou, povarime a podlejeme pokrajane maso.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
štvrtok 23. februára 2017
Pečené sekané mäso
200 g hovadzieho masa, 100 g bravcoveho masa, 60 g zemli, 20 g cibule, 2 vajcia, olej, 20 g struhanky, 10 g hladkej muky, soda, sol, cesnak, mlieko, majoran, cierne korenie
Do pomleteho masa pridame navlhcene a vytlacene zemle, pretrety cesnak, postruhanu cibulu, sol, majoranku, korenie, vajcia a struhanku. Vsetko dobre premiesame a na doske posypanej struhankou sformujeme do tvaru valceka. Pecieme v rure na vymastenom pekaci. Po upeceni vyberieme, pokrajame, stavu zaprasime mukou, povarime a podlejeme pokrajane maso.
Do pomleteho masa pridame navlhcene a vytlacene zemle, pretrety cesnak, postruhanu cibulu, sol, majoranku, korenie, vajcia a struhanku. Vsetko dobre premiesame a na doske posypanej struhankou sformujeme do tvaru valceka. Pecieme v rure na vymastenom pekaci. Po upeceni vyberieme, pokrajame, stavu zaprasime mukou, povarime a podlejeme pokrajane maso.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára