Okraje rosteniek narezeme, naklepeme, osolime a okorenime. Obalime ich v muke a prudko opecieme na rozpalenom oleji po oboch stranach. Na vypeku spenime pokrajanu cibulu, maso podlejeme horucou vodou a pod pokryvkou udusime do makka. Hotove rostenky trochu potrieme horcicou a posypeme struhanym chrenom.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 18. februára 2017
Pikantná roštenka
120 g hovadzieho rostenca, sol, mlete cierne korenie, 3 g hladkej muky, 10 g oleja, 10 g cibule, horcica, chren
Okraje rosteniek narezeme, naklepeme, osolime a okorenime. Obalime ich v muke a prudko opecieme na rozpalenom oleji po oboch stranach. Na vypeku spenime pokrajanu cibulu, maso podlejeme horucou vodou a pod pokryvkou udusime do makka. Hotove rostenky trochu potrieme horcicou a posypeme struhanym chrenom.
Okraje rosteniek narezeme, naklepeme, osolime a okorenime. Obalime ich v muke a prudko opecieme na rozpalenom oleji po oboch stranach. Na vypeku spenime pokrajanu cibulu, maso podlejeme horucou vodou a pod pokryvkou udusime do makka. Hotove rostenky trochu potrieme horcicou a posypeme struhanym chrenom.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára