Maso zomelieme, pridame vegetu, smotanu, pokrajanu kapiu a nasekanu petrzlenovu vnat. Spracujeme, nechame trochu odstat v chladnicke. Polovicu masy dame na vymasteny alobal, sformujeme do vajca, polozime za sebou uvarene vajcia a zakryjeme druhou polovicou zomleteho masa. Pecieme asi 80 minut. Podavame so zemiakmi a salatom.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
štvrtok 23. februára 2017
Pestrá fašírka
1 kg bravcoveho pliecka, 2 lyzice vegety, slahackova smotana, 5 natvrdo uvareny vajec, 3 kapie, petrzlenova vnat
Maso zomelieme, pridame vegetu, smotanu, pokrajanu kapiu a nasekanu petrzlenovu vnat. Spracujeme, nechame trochu odstat v chladnicke. Polovicu masy dame na vymasteny alobal, sformujeme do vajca, polozime za sebou uvarene vajcia a zakryjeme druhou polovicou zomleteho masa. Pecieme asi 80 minut. Podavame so zemiakmi a salatom.
Maso zomelieme, pridame vegetu, smotanu, pokrajanu kapiu a nasekanu petrzlenovu vnat. Spracujeme, nechame trochu odstat v chladnicke. Polovicu masy dame na vymasteny alobal, sformujeme do vajca, polozime za sebou uvarene vajcia a zakryjeme druhou polovicou zomleteho masa. Pecieme asi 80 minut. Podavame so zemiakmi a salatom.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára