Maso pokrajame na kocky, zomelieme, osolime a okorenime mletym ciernym korenim. Potom pridame vajce, rozotrety cesnak, petrzlenovu vnat posekanu nadrobno, podla potreby struhanku a vsetko spolu vymiesame. Zo zmesi sformujeme bifteky, ktore vyprazame vo vacsom mnozstve tuku. Vyprazene bifteky vyberieme, tuk nechame odkvapkat, ulozime ich na taniere a ozdobime majonezou a kecupom.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
štvrtok 23. februára 2017
Lahôdkový biftek z mletého teľacieho mäsa
400 g predneho telacieho masa, sol, mlete cierne korenie, vajce, strucik cesnaku, petrzlenova vnat, tuk na vyprazanie, lyzica majonezy, lyzica kecupu
Maso pokrajame na kocky, zomelieme, osolime a okorenime mletym ciernym korenim. Potom pridame vajce, rozotrety cesnak, petrzlenovu vnat posekanu nadrobno, podla potreby struhanku a vsetko spolu vymiesame. Zo zmesi sformujeme bifteky, ktore vyprazame vo vacsom mnozstve tuku. Vyprazene bifteky vyberieme, tuk nechame odkvapkat, ulozime ich na taniere a ozdobime majonezou a kecupom.
Maso pokrajame na kocky, zomelieme, osolime a okorenime mletym ciernym korenim. Potom pridame vajce, rozotrety cesnak, petrzlenovu vnat posekanu nadrobno, podla potreby struhanku a vsetko spolu vymiesame. Zo zmesi sformujeme bifteky, ktore vyprazame vo vacsom mnozstve tuku. Vyprazene bifteky vyberieme, tuk nechame odkvapkat, ulozime ich na taniere a ozdobime majonezou a kecupom.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára