sobota 18. februára 2017

Pečené bravčové karé

600 g bravcoveho kare, 2 cibule, 2 struciky cesnaku, 2 CL drvenej rasce, 2,5 dl zeleninoveho vyvaru, 2 PL hladkej muky, 2 PL ostreho kecupu, olej, mlete cierne korenie, sol
Kare opecieme vcelku na rozohriatom oleji zo vsetkych stran. Potom pridame cibulu nakrajanu na platky, pretlaceny cesnak, osolime, okorenime, posypeme rascou, podlejeme vriacim vyvarom, prikryjeme a upecieme vo vyhriatej rure domakka. Pocas pecenia maso obraciama a polievame vypekom. Makke maso odkryjeme a nechame scervenat. Upecene kare vyberieme, do vypeku podla potreby dolejeme vriacu vodu. Pridame kecup a zahustime mukou. Chvilu povarime. Nakrajane maso polejeme stavou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára