Očistené, umyté, surové zemiaky umyjeme a jemne postrúhame s cibuľou. Pridáme mlieko, preosiatu múku, soľ, vajcia, mleté čierne korenie, majorán, rozotretý cesnak a dobre premiešame. Pripravené cesto naberačkou lejeme na panvicu do horúceho tuku, rovnomerne rozotrieme a po obidvoch stranách rýchlo opečieme do zlatočervená.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
štvrtok 16. februára 2017
Nálečník
1,5 kg zemiaky, 25 g cibuľa, 250 g múka polohrubá, vajce, 50 ml mlieko, soľ, majorán, cesnak, ml.čierne korenie, 150 g bravčová masť
Očistené, umyté, surové zemiaky umyjeme a jemne postrúhame s cibuľou. Pridáme mlieko, preosiatu múku, soľ, vajcia, mleté čierne korenie, majorán, rozotretý cesnak a dobre premiešame. Pripravené cesto naberačkou lejeme na panvicu do horúceho tuku, rovnomerne rozotrieme a po obidvoch stranách rýchlo opečieme do zlatočervená.
Očistené, umyté, surové zemiaky umyjeme a jemne postrúhame s cibuľou. Pridáme mlieko, preosiatu múku, soľ, vajcia, mleté čierne korenie, majorán, rozotretý cesnak a dobre premiešame. Pripravené cesto naberačkou lejeme na panvicu do horúceho tuku, rovnomerne rozotrieme a po obidvoch stranách rýchlo opečieme do zlatočervená.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára