Králičie mäso (500 g) nakrájať na kocky a na 24 hodín ponoriť do červeného vína. Roztrieť cesnak (1 strúčik).Mäso vybrať z marinády, nechať odkvapkať a na oleji (2 a pol lyžice) prudko opražiť. Pridať tri bobkové listy, rozotrený cesnak, zaliať červeným vínom, v ktorom sa mäso marinovalo, zakryť a hodinu pomaly dusiť. Prílohy: cestoviny, zemiaky.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 18. februára 2017
Maltský guláš
králik, červené víno, olej, bobkové listy, cesnak, soľ, čierne korenie
Králičie mäso (500 g) nakrájať na kocky a na 24 hodín ponoriť do červeného vína. Roztrieť cesnak (1 strúčik).Mäso vybrať z marinády, nechať odkvapkať a na oleji (2 a pol lyžice) prudko opražiť. Pridať tri bobkové listy, rozotrený cesnak, zaliať červeným vínom, v ktorom sa mäso marinovalo, zakryť a hodinu pomaly dusiť. Prílohy: cestoviny, zemiaky.
Králičie mäso (500 g) nakrájať na kocky a na 24 hodín ponoriť do červeného vína. Roztrieť cesnak (1 strúčik).Mäso vybrať z marinády, nechať odkvapkať a na oleji (2 a pol lyžice) prudko opražiť. Pridať tri bobkové listy, rozotrený cesnak, zaliať červeným vínom, v ktorom sa mäso marinovalo, zakryť a hodinu pomaly dusiť. Prílohy: cestoviny, zemiaky.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára