Na masle dusime pokrajanu cibulu a ocistenu pokrajanu zeleninu. Ked je polomakka, pridame umyte rozstvrtene kurca. Podlejeme masovym vyvarom. Pred dodusenim pridame umyte pokrajane rajciaky, osolime a ochutime vegetou. Makke maso vyberieme na vyhriatu misu. Vypek rozmiujeme v mieri a podla potreby dochutime. Porcie kurcata prelejeme pripravenou omackou.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
streda 22. februára 2017
Kurča so zeleninovou omáčkou
50 g masla, cibula, 100 g korenovej zeleniny, kurca, 2 dl masoveho vyvaru, 200 g rajciakov, sol, vegeta
Na masle dusime pokrajanu cibulu a ocistenu pokrajanu zeleninu. Ked je polomakka, pridame umyte rozstvrtene kurca. Podlejeme masovym vyvarom. Pred dodusenim pridame umyte pokrajane rajciaky, osolime a ochutime vegetou. Makke maso vyberieme na vyhriatu misu. Vypek rozmiujeme v mieri a podla potreby dochutime. Porcie kurcata prelejeme pripravenou omackou.
Na masle dusime pokrajanu cibulu a ocistenu pokrajanu zeleninu. Ked je polomakka, pridame umyte rozstvrtene kurca. Podlejeme masovym vyvarom. Pred dodusenim pridame umyte pokrajane rajciaky, osolime a ochutime vegetou. Makke maso vyberieme na vyhriatu misu. Vypek rozmiujeme v mieri a podla potreby dochutime. Porcie kurcata prelejeme pripravenou omackou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára