Kuracie prsia rozrežeme na dve časti, každé narežeme po kosti, osolíme okoreníme a dozlatista opečieme na rozpálenom oleji. Vyberieme. Do oleja dáme na kocky pokrájanú papriku, rajčiny olivy, posypeme tymiánom a orestujeme. Vložíme kurča, zalejeme vývarom a podusíme. Podávame s ryžou.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
streda 22. februára 2017
Kuracie stehná na zelenine a čiernych olivách
4 celé kuracie stehná, 1 veľká zelená paprika, 2 rajčiny, 1 sáčok čiernych olív, tymián, čierne korenie, soľ, vývar, olej
Kuracie prsia rozrežeme na dve časti, každé narežeme po kosti, osolíme okoreníme a dozlatista opečieme na rozpálenom oleji. Vyberieme. Do oleja dáme na kocky pokrájanú papriku, rajčiny olivy, posypeme tymiánom a orestujeme. Vložíme kurča, zalejeme vývarom a podusíme. Podávame s ryžou.
Kuracie prsia rozrežeme na dve časti, každé narežeme po kosti, osolíme okoreníme a dozlatista opečieme na rozpálenom oleji. Vyberieme. Do oleja dáme na kocky pokrájanú papriku, rajčiny olivy, posypeme tymiánom a orestujeme. Vložíme kurča, zalejeme vývarom a podusíme. Podávame s ryžou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára