Na rozohriatom oleji opecieme stehna, pridame nakrajanu cibulu a cesnak, osmazime, pridame koreniny a podlejeme vinom. Dusime domakka. Pred zmaknutim pridame pretlak, trochu vyvaru a omacku povarime. Vyberieme cele korenia.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
streda 22. februára 2017
Kuracie stehná po poľovnícky
4 stehna, 4 cele korenia, klincek, 2 nove korenia, bobkovy list, tymian, 6 jalovcov, 3 lyzice oleja, strucik cesnaku, pohar bieleho vina, 2 lyzica rajciakoveho prelatku, cibula, petrzlenova vnat, 4 lyzice syra
Na rozohriatom oleji opecieme stehna, pridame nakrajanu cibulu a cesnak, osmazime, pridame koreniny a podlejeme vinom. Dusime domakka. Pred zmaknutim pridame pretlak, trochu vyvaru a omacku povarime. Vyberieme cele korenia.
Na rozohriatom oleji opecieme stehna, pridame nakrajanu cibulu a cesnak, osmazime, pridame koreniny a podlejeme vinom. Dusime domakka. Pred zmaknutim pridame pretlak, trochu vyvaru a omacku povarime. Vyberieme cele korenia.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára