Rajciny sparime, olupeme, rozstvrtime, vyrezeme lozko, vyberieme semena a spolu s jablkom nakrajame na kocky. Osminky cibule nechame na oleji zosklovatiet, pridame rajciny a jablka, vmiesame pretlak, osolime a prikryte dusime 30 minut. Zmiesame med, ocot, sol, grilovacie korenie a zmesou potrieme kridla. Omacku dochutime solou a korenim, nechame vychladnut. Kridla ugrilujeme z oboch stran, dozlatista a podavame s omackou.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
streda 22. februára 2017
Kuracie krídla s rajčinovou omáčkou
750 g rajcin, 12 kuracich kridel, olupane jablko bez jadier, cibula, lyzica oleja, 3 lyzice rajcinoveho pretlaku, 2 lyzice medu, sol, 2 lyzice ovocneho octu, grilovacie korenie, kayenske korenie
Rajciny sparime, olupeme, rozstvrtime, vyrezeme lozko, vyberieme semena a spolu s jablkom nakrajame na kocky. Osminky cibule nechame na oleji zosklovatiet, pridame rajciny a jablka, vmiesame pretlak, osolime a prikryte dusime 30 minut. Zmiesame med, ocot, sol, grilovacie korenie a zmesou potrieme kridla. Omacku dochutime solou a korenim, nechame vychladnut. Kridla ugrilujeme z oboch stran, dozlatista a podavame s omackou.
Rajciny sparime, olupeme, rozstvrtime, vyrezeme lozko, vyberieme semena a spolu s jablkom nakrajame na kocky. Osminky cibule nechame na oleji zosklovatiet, pridame rajciny a jablka, vmiesame pretlak, osolime a prikryte dusime 30 minut. Zmiesame med, ocot, sol, grilovacie korenie a zmesou potrieme kridla. Omacku dochutime solou a korenim, nechame vychladnut. Kridla ugrilujeme z oboch stran, dozlatista a podavame s omackou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára