Hovadzie rezne dobre okorenime, potrieme z oboch stran olejom a na vacsej panvici prudko opecieme 6-8 minut z kazdej strany. Vyberieme a odlozime nabok. Olej vylejeme a usadeninu z vypeku zalejeme cervenym vinom. Pridame huby a cesnak, nechame chvilu maknut a potom prielejeme vyvar. V miske zmiesame maizenu, horcicu a trosku studenej vody a vylejeme na zmes. Nechame slabo vriet, aby zmes zhustla. Dochutime octom a slahackou.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 18. februára 2017
Korené hovädzie
4 platky masa zo stehna, 225 g miesanych hub, 120 ml cerverneho vina, 1 PL drveneho cierneho korenia, 1 PL olivoveho oleja, 1/2 strucika rozotreteho cesnaku, 300 ml hovadzieho vyvaru, 1 PL maizeny, 1 CL horcice, 1 CL vinneho octu, 5 PL slahacky
Hovadzie rezne dobre okorenime, potrieme z oboch stran olejom a na vacsej panvici prudko opecieme 6-8 minut z kazdej strany. Vyberieme a odlozime nabok. Olej vylejeme a usadeninu z vypeku zalejeme cervenym vinom. Pridame huby a cesnak, nechame chvilu maknut a potom prielejeme vyvar. V miske zmiesame maizenu, horcicu a trosku studenej vody a vylejeme na zmes. Nechame slabo vriet, aby zmes zhustla. Dochutime octom a slahackou.
Hovadzie rezne dobre okorenime, potrieme z oboch stran olejom a na vacsej panvici prudko opecieme 6-8 minut z kazdej strany. Vyberieme a odlozime nabok. Olej vylejeme a usadeninu z vypeku zalejeme cervenym vinom. Pridame huby a cesnak, nechame chvilu maknut a potom prielejeme vyvar. V miske zmiesame maizenu, horcicu a trosku studenej vody a vylejeme na zmes. Nechame slabo vriet, aby zmes zhustla. Dochutime octom a slahackou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára