Na masti oprazime cibulu, pridame cervenu sladku papriku a zajacie maso nakrajane na mensie kusky. Posolime, okorenime mletym ciernym korenim, podlejeme a dusime. Pocas dusenia pridame pokrajanu papriku a rajciaky. V kyslej smotany rozhabarkujeme muku, vlejeme na uduseneho zajaca a vsetko povarime.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 18. februára 2017
Domáci zajac na srbský spôsob
600 g zajacieho masa, 20 g masti, 40 g cibule, mleta cervena sladka paprika, 2 zelene papriky, 2 rajciaky, 1 dl smotany, 20 g hladkej muky, mlete cierne korenie, sol
Na masti oprazime cibulu, pridame cervenu sladku papriku a zajacie maso nakrajane na mensie kusky. Posolime, okorenime mletym ciernym korenim, podlejeme a dusime. Pocas dusenia pridame pokrajanu papriku a rajciaky. V kyslej smotany rozhabarkujeme muku, vlejeme na uduseneho zajaca a vsetko povarime.
Na masti oprazime cibulu, pridame cervenu sladku papriku a zajacie maso nakrajane na mensie kusky. Posolime, okorenime mletym ciernym korenim, podlejeme a dusime. Pocas dusenia pridame pokrajanu papriku a rajciaky. V kyslej smotany rozhabarkujeme muku, vlejeme na uduseneho zajaca a vsetko povarime.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára