Prsia z obidvoch strán potrieme horčicou a okoreníme .Každý plátok mäsa jemne vyklepeme a na ne poukladáme po 4 sušené slivky. Mäso zvinieme a prepichneme malými ihlami na grilovanie. Na každý zvitok namotáme dva plátky slaniny, mäso poukladáme na vymastený plech a pečieme v rúre pri teplote 190 C asi 30 minút.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
streda 22. februára 2017
Sladké kuracie prsia so slivkami
4 vykostené kuracie prsia, soľ, mleté čierne korenie, 4 PL kremžskej horčice, 8 plátkov prerastenej slaniny, 16 sušených sliviek
Prsia z obidvoch strán potrieme horčicou a okoreníme .Každý plátok mäsa jemne vyklepeme a na ne poukladáme po 4 sušené slivky. Mäso zvinieme a prepichneme malými ihlami na grilovanie. Na každý zvitok namotáme dva plátky slaniny, mäso poukladáme na vymastený plech a pečieme v rúre pri teplote 190 C asi 30 minút.
Prsia z obidvoch strán potrieme horčicou a okoreníme .Každý plátok mäsa jemne vyklepeme a na ne poukladáme po 4 sušené slivky. Mäso zvinieme a prepichneme malými ihlami na grilovanie. Na každý zvitok namotáme dva plátky slaniny, mäso poukladáme na vymastený plech a pečieme v rúre pri teplote 190 C asi 30 minút.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára