Umyte a odlezane maso rozkrajame na rezne, vyklepeme, osolime a prudko na tuku opecieme z oboch stran. Vo vypeku udusime ocistene a posekane sparene hriby s pokrajanou cibulou nadrobno, pridame oprazene rezne, podlejeme vodou a udusime. Stavu zahustime mukou, okorenime, povarime.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 19. februára 2017
Roštenka na hríboch
400 g hovadzieho masa, 30 g rastlinneho tuku, cibula, 10 g susenych hribov, 10 g hladkej muky, mlete cierne korenie, mleta rasca, sol
Umyte a odlezane maso rozkrajame na rezne, vyklepeme, osolime a prudko na tuku opecieme z oboch stran. Vo vypeku udusime ocistene a posekane sparene hriby s pokrajanou cibulou nadrobno, pridame oprazene rezne, podlejeme vodou a udusime. Stavu zahustime mukou, okorenime, povarime.
Umyte a odlezane maso rozkrajame na rezne, vyklepeme, osolime a prudko na tuku opecieme z oboch stran. Vo vypeku udusime ocistene a posekane sparene hriby s pokrajanou cibulou nadrobno, pridame oprazene rezne, podlejeme vodou a udusime. Stavu zahustime mukou, okorenime, povarime.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára