streda 22. februára 2017

Plnka kuracieho agenta

10 rožkov, 10 vajec, 5 veľkých cibúľ, 2 veľké viazaničky petržlenovej vňate, soľ, korenie, 4 kuracie stehná
Kuracie stehná upečieme, vykostíme, rozoberieme na drobno a pokladieme na vymastený a strúhankou vysypaný plech. Plnku pripravíme z rozkrájaných rožkov, ktoré zalejeme šťavou pripravenou z výpeku zo stehien zmiešanou so žĺtkami, podusenou cibuľou, nadrobno nakrájanou petržlenovou vňaťou, soľou a korením. Ak by bolo málo šťavy z výpeku, pridáme trochu vývaru z kocky. Na  záver primiešame vyšľahaný sneh z bielkov. Plnku opatrne rozotrieme na kura, pokladieme plátkami masla a pečieme v rúre na 180 stupňov asi pol hodiny.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára