Hydinovu sekanu pokrajame na uzke pasiky, dame na rozpaleny olej orestovat. Pridame mlete korenie, vegetu, majoranku, pizza korenie - vsetko pol lyzicky, trochu worcesteru. Po orestovani na male kocky pokrajame uhorku a sampinony, podlejeme vodou a dusime asi 25 minut. Nakoniec vmiesame lyzicu horcice a hned odstavime.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
štvrtok 23. februára 2017
Pikantná sekaná
500 g hydinovej sekanej, 200 g sampinonov, 3 kysle sterilizovane uhorky, trosku horcice, lyzica prichute
Hydinovu sekanu pokrajame na uzke pasiky, dame na rozpaleny olej orestovat. Pridame mlete korenie, vegetu, majoranku, pizza korenie - vsetko pol lyzicky, trochu worcesteru. Po orestovani na male kocky pokrajame uhorku a sampinony, podlejeme vodou a dusime asi 25 minut. Nakoniec vmiesame lyzicu horcice a hned odstavime.
Hydinovu sekanu pokrajame na uzke pasiky, dame na rozpaleny olej orestovat. Pridame mlete korenie, vegetu, majoranku, pizza korenie - vsetko pol lyzicky, trochu worcesteru. Po orestovani na male kocky pokrajame uhorku a sampinony, podlejeme vodou a dusime asi 25 minut. Nakoniec vmiesame lyzicu horcice a hned odstavime.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára