Bravcove a hovadzie maso pomelieme spolu s ocistenou cibulou na masovom mlynceku, osolime, pridame vajce, posekanu petrzlenovu vnat, uvarenu ryzu a premiesame. Zo zmesi tvarujeme gulky, ktore varime v rajciakovej omacke.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
štvrtok 23. februára 2017
Mäsové guľky v rajčiakovej omáčke
200 g bravcoveho masa, 200 g vareneho hovadzieho masa, cibula, sol, mlete cierne korenie, vajce, petrzlenova vnat, 200 g uvarenej ryze, 1 l rajciakoveho omacky
Bravcove a hovadzie maso pomelieme spolu s ocistenou cibulou na masovom mlynceku, osolime, pridame vajce, posekanu petrzlenovu vnat, uvarenu ryzu a premiesame. Zo zmesi tvarujeme gulky, ktore varime v rajciakovej omacke.
Bravcove a hovadzie maso pomelieme spolu s ocistenou cibulou na masovom mlynceku, osolime, pridame vajce, posekanu petrzlenovu vnat, uvarenu ryzu a premiesame. Zo zmesi tvarujeme gulky, ktore varime v rajciakovej omacke.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára