Rúru predhrejeme na 180 C. Pekáč vymastíme olivovým olejom. V mise zmiešame s vodou a kayenským korením. Mäso obalíme najprv v múke, potom vo vaječnej zmesi a nakoniec v arašidoch. Potom uložíme mäso na pekáč, rovnými plochami nadol a necháme ho piecť asi 45 minút, bez obracania.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
streda 22. februára 2017
Kurča s arašidmi
4 kuracie stehná bez kože, 100 ml múky, 2 vajcia, 2 lyžice vody, 1 lyžičky kayenského korenia, 200 ml najemno nasekaných arašidov
Rúru predhrejeme na 180 C. Pekáč vymastíme olivovým olejom. V mise zmiešame s vodou a kayenským korením. Mäso obalíme najprv v múke, potom vo vaječnej zmesi a nakoniec v arašidoch. Potom uložíme mäso na pekáč, rovnými plochami nadol a necháme ho piecť asi 45 minút, bez obracania.
Rúru predhrejeme na 180 C. Pekáč vymastíme olivovým olejom. V mise zmiešame s vodou a kayenským korením. Mäso obalíme najprv v múke, potom vo vaječnej zmesi a nakoniec v arašidoch. Potom uložíme mäso na pekáč, rovnými plochami nadol a necháme ho piecť asi 45 minút, bez obracania.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára