Kuracie prsia naklepeme a na rozpálenom oleji sprudka opečieme. Preložíme ich na olejom vymastený pekáč, osolíme a okoreníme. Na každý kúsok mäsa položíme plátok citrónu a polejeme medom. Mäso podlejeme trochou vody, prikryjeme alobalom a pečieme. Keď je mäso takmer upečené, dáme dolu alobal, aby sa mäso trochu zvrchu opieklo.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
streda 22. februára 2017
Kuracie prsia s citrónom a medom
500 g kuracích pŕs., citrón., med., rozmarín., čierne korenie., soľ., olej
Kuracie prsia naklepeme a na rozpálenom oleji sprudka opečieme. Preložíme ich na olejom vymastený pekáč, osolíme a okoreníme. Na každý kúsok mäsa položíme plátok citrónu a polejeme medom. Mäso podlejeme trochou vody, prikryjeme alobalom a pečieme. Keď je mäso takmer upečené, dáme dolu alobal, aby sa mäso trochu zvrchu opieklo.
Kuracie prsia naklepeme a na rozpálenom oleji sprudka opečieme. Preložíme ich na olejom vymastený pekáč, osolíme a okoreníme. Na každý kúsok mäsa položíme plátok citrónu a polejeme medom. Mäso podlejeme trochou vody, prikryjeme alobalom a pečieme. Keď je mäso takmer upečené, dáme dolu alobal, aby sa mäso trochu zvrchu opieklo.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára