Ošúpané a nastrúhané surové zemiaky osolíme. Huby jemne rozsekáme, osolíme a udusíme vo vlastnej šťave. Potom ich schladíme a premiešame s nastrúhanými zemiaky a menším vajcom, korením a soľou. Zmes osmažíme na panvici v tenkej vrstve do hneda, aby bola chrumkavá.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
pondelok 20. februára 2017
Hubové zemiakové placky
250 g čerstvých húb, 500 g zemiakov, 40 g hladkej múky, 1 vajce, rasca, korenie, majoránka, tuk na smaženie, soľ.
Ošúpané a nastrúhané surové zemiaky osolíme. Huby jemne rozsekáme, osolíme a udusíme vo vlastnej šťave. Potom ich schladíme a premiešame s nastrúhanými zemiaky a menším vajcom, korením a soľou. Zmes osmažíme na panvici v tenkej vrstve do hneda, aby bola chrumkavá.
Ošúpané a nastrúhané surové zemiaky osolíme. Huby jemne rozsekáme, osolíme a udusíme vo vlastnej šťave. Potom ich schladíme a premiešame s nastrúhanými zemiaky a menším vajcom, korením a soľou. Zmes osmažíme na panvici v tenkej vrstve do hneda, aby bola chrumkavá.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára