Kurca rozporciujeme na mensie kusky, osolime, naukladame na tukom vymasteneho pekaca. Cesnak nakrajame na tenke platky, posypeme nim porcie kurcata, vsetko zasypeme struhanym syrom a zalejeme slahackou. Pecieme v mierne rozohriatej rure 45 minut do zlatohneda.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
streda 22. februára 2017
Cesnakové kurča so syrom a šľahačkou
kurca, 50 g rastlinneho tuku, 4 struciky cesnaku, 200 g eidamu, 250 g slahacky, sol
Kurca rozporciujeme na mensie kusky, osolime, naukladame na tukom vymasteneho pekaca. Cesnak nakrajame na tenke platky, posypeme nim porcie kurcata, vsetko zasypeme struhanym syrom a zalejeme slahackou. Pecieme v mierne rozohriatej rure 45 minut do zlatohneda.
Kurca rozporciujeme na mensie kusky, osolime, naukladame na tukom vymasteneho pekaca. Cesnak nakrajame na tenke platky, posypeme nim porcie kurcata, vsetko zasypeme struhanym syrom a zalejeme slahackou. Pecieme v mierne rozohriatej rure 45 minut do zlatohneda.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára