Kohúta napoly uvariť v osolenej vode, potom nakrájať mäso na kocky. Veľkú cibuľu (1) a feferónky (3) nakrájať nadrobno, rajčiaky (4) na plátky, rovnako aj šampiňóny (2 lyžice). Cesnak (2 strúčiky) nakrájať na kolieska, papriky (3 červené a 2 zelené) na kocky, zelené fazuľky (2 lyžice) na väčšie kúsky, slaninu (150 g) nadrobno.
Rozškvariť slaninu, speniť na nej cibuľu, pridať mäso, zľahka opražiť, podliať vývarom, pridať papriky, feferónky, fazuľky, šampiňóny a cesnak, zakryť a dusiť. Ku skoro mäkkému pridať rajčiaky, dusiť. Prílohy: ryža, cestoviny, žemľové knedlíky.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára