Cibulu nakrajame nadrobno a rozmarzime spenat. Cibulu orestujeme, pridame spenat a na kocky rozkrajane paradajky. Pripravime si rezne, naklepeme ich, aby sa rychlejsie prepiekli, naplnime ich pripravenou naplnou z panvice, prehneme, zaistime aspon 2 sparadlami, osolime a na oleji po oboch stranach opecieme. Pripravime si syrovy nalev. Kusok masla rozohrejeme na panvici, pridame nakrajanu cibulku, smotanu, lyzicku sardelovej pasty, strucik cesnaku, pridame syr, nakrajanu pazitku a kocku bujonu. Dochutime bielym korenim, jemne dosolime. Doplnime kopcekom uvarenej ryze a polejeme omackou.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
streda 22. februára 2017
Bleskové rezne so zeleninovou náplňou
2 morcacie rezne, 200 g mrazeneho spenatu, cibula, strucik cesnaku, zvazok pazitky, 2 olupane paradajky, 1 KL sardelovej pasty, balenie ryze, 2 dcl sladkej smotany, 100 g plesniveho syra, kocka bylinkoveho bujonu, olej, sol, maslo, korenie, sparadla
Cibulu nakrajame nadrobno a rozmarzime spenat. Cibulu orestujeme, pridame spenat a na kocky rozkrajane paradajky. Pripravime si rezne, naklepeme ich, aby sa rychlejsie prepiekli, naplnime ich pripravenou naplnou z panvice, prehneme, zaistime aspon 2 sparadlami, osolime a na oleji po oboch stranach opecieme. Pripravime si syrovy nalev. Kusok masla rozohrejeme na panvici, pridame nakrajanu cibulku, smotanu, lyzicku sardelovej pasty, strucik cesnaku, pridame syr, nakrajanu pazitku a kocku bujonu. Dochutime bielym korenim, jemne dosolime. Doplnime kopcekom uvarenej ryze a polejeme omackou.
Cibulu nakrajame nadrobno a rozmarzime spenat. Cibulu orestujeme, pridame spenat a na kocky rozkrajane paradajky. Pripravime si rezne, naklepeme ich, aby sa rychlejsie prepiekli, naplnime ich pripravenou naplnou z panvice, prehneme, zaistime aspon 2 sparadlami, osolime a na oleji po oboch stranach opecieme. Pripravime si syrovy nalev. Kusok masla rozohrejeme na panvici, pridame nakrajanu cibulku, smotanu, lyzicku sardelovej pasty, strucik cesnaku, pridame syr, nakrajanu pazitku a kocku bujonu. Dochutime bielym korenim, jemne dosolime. Doplnime kopcekom uvarenej ryze a polejeme omackou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára