50
dag hovädzieho mäsa zo stehna, 4 dag masti alebo oleja, 4 dag
cibule, 8 dag koreňovej zeleniny, 8 dag rajčiakového pretlaku
alebo 20 dag rajčiakov, 4 dag hladkej múky, 1 dag cukru, soľ,
čierne korenie, nové korenie, voda
Očistenú,
pokrájanú zeleninu a cibuľku opražíme na masti, pridáme mäso,
soľ, korenie, podlejeme vodou a dusíme. Poloudusené mäso dáme do
rúry a dopečieme. Upečené vyberieme zo šťavy a pokrájame. K
šťave pridáme rozštvrtené rajčiaky alebo rajčiakový pretlak a
podusíme. Nakoniec zaprášime múkou, necháme prejsť varom a
pretrieme. Pokrájané mäso zalejeme šťavou. Podávame s
makarónmi.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára