200 g hovädzieho mäsa., 300 g bravčového mäsa z pliecka., 70 g údenej slaniny., 2 cibule., 2 strúčiky cesnaku., mleté čierne korenie., majorán., soľ., 2 vajcia., 3 – 4 rajčiaky., oregano., lístkové cesto
Hovädzie a bravčové mäso pomelieme a opražíme na rozpraženej pokrájanej slanine. Pridáme nadrobno pokrájané cibule, rozotreté strúčiky cesnaku, mleté čierne korenie, a trošku podlejeme vývarom. Dusíme 15 minút tak, aby sa šťava vydusila na tuk. Dochutíme majoránom, osolíme, pridáme vajcia a premiešame. Väčšou časťou lístkového cesta vystelieme ohňovzdornú misu, naplníme zmesou, navrch pokrájame na kolieska rajčiaky, ochutíme oreganom a zo zbytku cesta urobíme mriežku. Zapečieme vo vyhriatej rúre.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára