Na masti uprazime ocistenu, pokrajanu mrkvu, pridame zeleny hrasok, vykosteneho a na kusky pokrajaneho kralika, posolime, podlejeme vodou a dusime. K polomakkemu masu pridame karfiol, rozobrany na ruzicky a dodusime. Makke maso zalejeme zatrepkou z mlieka a muky a povarime. Okorenime kari korenim a zelenym petrzlenom.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 18. februára 2017
Zaprávaný králik
1/2 kralika, 4 dkg masti alebo masla, 10 dkg mrkvy, 10 dkg zeleneho hrasku, 10 dkg karfiolu, 4 dkg hladkej muky, 2 dl mlieka, zeleny petrzlen, sol
Na masti uprazime ocistenu, pokrajanu mrkvu, pridame zeleny hrasok, vykosteneho a na kusky pokrajaneho kralika, posolime, podlejeme vodou a dusime. K polomakkemu masu pridame karfiol, rozobrany na ruzicky a dodusime. Makke maso zalejeme zatrepkou z mlieka a muky a povarime. Okorenime kari korenim a zelenym petrzlenom.
Na masti uprazime ocistenu, pokrajanu mrkvu, pridame zeleny hrasok, vykosteneho a na kusky pokrajaneho kralika, posolime, podlejeme vodou a dusime. K polomakkemu masu pridame karfiol, rozobrany na ruzicky a dodusime. Makke maso zalejeme zatrepkou z mlieka a muky a povarime. Okorenime kari korenim a zelenym petrzlenom.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára