Odlezanu svieckovicu odblanime, umyjeme a pokrajame na platky, ktore potrieme olejom, okorenime mletym ciernym korenim, osolime a ulozime do chladnicky na 4 hodiny. Odlezane rezne opecieme v rozohriatom oleji z oboch stran, potrieme rozotretym cesnakom a pokvapkame kecupom.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 19. februára 2017
Sviečkovica na cesnaku
600 g svieckovice, 50 g oleja, mlete cierne korenie, sol, 6 strucikov cesnaku, 2 lyzice kecupu
Odlezanu svieckovicu odblanime, umyjeme a pokrajame na platky, ktore potrieme olejom, okorenime mletym ciernym korenim, osolime a ulozime do chladnicky na 4 hodiny. Odlezane rezne opecieme v rozohriatom oleji z oboch stran, potrieme rozotretym cesnakom a pokvapkame kecupom.
Odlezanu svieckovicu odblanime, umyjeme a pokrajame na platky, ktore potrieme olejom, okorenime mletym ciernym korenim, osolime a ulozime do chladnicky na 4 hodiny. Odlezane rezne opecieme v rozohriatom oleji z oboch stran, potrieme rozotretym cesnakom a pokvapkame kecupom.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára