Cibulu podusime na oleji a vode. Pridame zeleninu, podusime a zalejeme vodou, dochutime bylinkami a dusime do makka. Pridame mlieko, kuskus, obcas premiesame a varime 8 minut. Pod pokrievkou nechame 10 minut postat. Zmes vylejeme do vymastenej a vysypanej formy, povrch uhladime, zalejeme sojanezou a pecieme 20 minut vo vyhriatej rure.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 19. februára 2017
Šumavská pečeň
800 g zadneho hovadzieho msa, cibula, 3 Pl masti, 30 g slaniny, 3 PL hladkej muky, 150 g korenovej zeleniny, huby, 0,7 l mlieka, 0,1 l smotany, 1 CL horcice, divoke korenie, ocot, sol
Cibulu podusime na oleji a vode. Pridame zeleninu, podusime a zalejeme vodou, dochutime bylinkami a dusime do makka. Pridame mlieko, kuskus, obcas premiesame a varime 8 minut. Pod pokrievkou nechame 10 minut postat. Zmes vylejeme do vymastenej a vysypanej formy, povrch uhladime, zalejeme sojanezou a pecieme 20 minut vo vyhriatej rure.
Cibulu podusime na oleji a vode. Pridame zeleninu, podusime a zalejeme vodou, dochutime bylinkami a dusime do makka. Pridame mlieko, kuskus, obcas premiesame a varime 8 minut. Pod pokrievkou nechame 10 minut postat. Zmes vylejeme do vymastenej a vysypanej formy, povrch uhladime, zalejeme sojanezou a pecieme 20 minut vo vyhriatej rure.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára