Pecen umyjeme a popretahujeme na rezance pokrajanou udenou slaninou. Na olej dame pripravenu pecen a prikrytu pecieme. Potom zaprasime mukou, pridame postruhanu cibulu, podlejeme vyvarom z kosti, vinom, pridame rajciakovy pretlak a chvilu dusime. Okorenime mletym ciernym korenim, posolime, pridame trosku cukru a podusime. Pecen vyberieme, pokrajame na platky a znova vlozime do omacky.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 19. februára 2017
Pečeň na víne
400 g hovadzej pecene, 30 g udenej slaniny, 40 g oleja, 20 g muky, 20 g cibule, vyvar z kosti, 1 dl bieleho vina, lyzicka rajciakoveho pretlaku, mlete cierne korenie, sol, trosku cukru
Pecen umyjeme a popretahujeme na rezance pokrajanou udenou slaninou. Na olej dame pripravenu pecen a prikrytu pecieme. Potom zaprasime mukou, pridame postruhanu cibulu, podlejeme vyvarom z kosti, vinom, pridame rajciakovy pretlak a chvilu dusime. Okorenime mletym ciernym korenim, posolime, pridame trosku cukru a podusime. Pecen vyberieme, pokrajame na platky a znova vlozime do omacky.
Pecen umyjeme a popretahujeme na rezance pokrajanou udenou slaninou. Na olej dame pripravenu pecen a prikrytu pecieme. Potom zaprasime mukou, pridame postruhanu cibulu, podlejeme vyvarom z kosti, vinom, pridame rajciakovy pretlak a chvilu dusime. Okorenime mletym ciernym korenim, posolime, pridame trosku cukru a podusime. Pecen vyberieme, pokrajame na platky a znova vlozime do omacky.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára