Huby umyjeme a pokrajame. Na rozpalenom masle zapenime nadrobno pokrajanu cibulu, pridame huby, osolime a dusim. Obcas podlejeme vriacou vodou a udusime do makka. Hotove jemne posypeme krupicovou mukou, okorenime a chvilu spolu podusime. Povrch zdobime posekanym zelenym petrzlenom.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 19. februára 2017
Dusené huby na cibuľke
600 g hub, 100 g masla, 60 g cibule, sol, 50 g hrubej muky, mlete cierne korenie, zelena petrzlenova vnat
Huby umyjeme a pokrajame. Na rozpalenom masle zapenime nadrobno pokrajanu cibulu, pridame huby, osolime a dusim. Obcas podlejeme vriacou vodou a udusime do makka. Hotove jemne posypeme krupicovou mukou, okorenime a chvilu spolu podusime. Povrch zdobime posekanym zelenym petrzlenom.
Huby umyjeme a pokrajame. Na rozpalenom masle zapenime nadrobno pokrajanu cibulu, pridame huby, osolime a dusim. Obcas podlejeme vriacou vodou a udusime do makka. Hotove jemne posypeme krupicovou mukou, okorenime a chvilu spolu podusime. Povrch zdobime posekanym zelenym petrzlenom.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára