Svieckovicu odblanime, pokrajame na hrubsie rezne, zlahka naklepeme, osolime, okorenime mletym ciernym korenim a sformujeme do povodnej velkosti. Takto pripravene rezne oprazime na rozohriatom oleji z oboch stran a odlozime na teple miesto. Na oleji oprazime muku, zalejeme ju vyvarom, vydusime, pridame maslo, premiesame a polejeme bifteky. Nakoniec na kazdy biftek polozime volske oko, ktore posypeme petrzlenovou vnatou posekanou nadrobno.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 19. februára 2017
Biftek s vajcom
600 g svieckovice, sol, mlete cierne korenie, olej, lyzica hladkej muky, masovy vyvar, 20 g masla, 4 vajcia, petrzlenova vnat
Svieckovicu odblanime, pokrajame na hrubsie rezne, zlahka naklepeme, osolime, okorenime mletym ciernym korenim a sformujeme do povodnej velkosti. Takto pripravene rezne oprazime na rozohriatom oleji z oboch stran a odlozime na teple miesto. Na oleji oprazime muku, zalejeme ju vyvarom, vydusime, pridame maslo, premiesame a polejeme bifteky. Nakoniec na kazdy biftek polozime volske oko, ktore posypeme petrzlenovou vnatou posekanou nadrobno.
Svieckovicu odblanime, pokrajame na hrubsie rezne, zlahka naklepeme, osolime, okorenime mletym ciernym korenim a sformujeme do povodnej velkosti. Takto pripravene rezne oprazime na rozohriatom oleji z oboch stran a odlozime na teple miesto. Na oleji oprazime muku, zalejeme ju vyvarom, vydusime, pridame maslo, premiesame a polejeme bifteky. Nakoniec na kazdy biftek polozime volske oko, ktore posypeme petrzlenovou vnatou posekanou nadrobno.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára